Главная » без м'яса » Країни » греція » Квасолевий салат з ароматом розмарину

Квасолевий салат з ароматом розмарину

рецепт від admin 0 Просмотров2977 |

Пропонуємо вам спробувати грецький квасолевий салат з ароматом розмарину. Він напевно сподобається любителям бобових, втім його ароматна розмариново-часникова заправка вразить навіть самого вишуканого салатного гурмана! Вдобавок це ще й дуже корисний салатик, так як в квасолі є практично все, що потрібно для нормальної життєдіяльності організму.

 

квасолевий салат з ароматом розмарину

 

Щоб приготувати квасолевий салат з ароматом розмарину, візьміть:

  • суха біла квасоля (невелика) – 200 гр.
  • часник – 3 зубчики
  • розмарин (сухий або свіжий) – 1 гілочка
  • оливкова олія -1 / 2 склянки
  • пучок петрушки (маленький)
  • помідори (краще всього “??Черрі”) – 300-350 гр.
  • свіжовичавлений лимонний сік (або білий бальзамічний оцет) – 2 ст. л.
  • мелений чорний перець
  • сіль

 

салат з квасолею та розмарином

 

Рецепт приготування квасолевого салату з ароматом розмарину:

  1. Квасоля замочуємо у воді на всю ніч. Відварюємо до м’якості, але щоб не розварилася. Сіль додаємо в кінці відварювання. Даємо квасолі трохи охолонути.
  2. Помідори нарізаємо шматочками, якщо це “Черрі” – то навпіл.
  3. Беремо каструлю (або сковороду) з товстим дном, вливаємо туди оливкову олію і очищений і роздавлений ножем часник (як на фото). Кидаємо часник разом з гілочкою розмарину в розігріте масло і даємо трохи обсмажити. Знімаємо нашу заправку з вогню, виймаємо з неї часник і розмарин.
  4. квасолевий салат з розмарином
  5. Беремо тарілку, перемішуємо квасоля з помідорами, дрібно нарізаною зеленню петрушки, соком лимона і ароматною заправкою. Солимо і перчимо до смаку. Все перемішуємо.
  6. Даємо салатик трохи просочитися олією Якщо олії-заправки буде не вистачати, можна додати трохи оливкової олії з пляшки.

 

Як відомо, квасоля має курйозний недолік – вона призводить до утворення газів. Щоб запобігти утворенню в животі газів, додавайте під час готування квасолі садовий або гірський чабер. З тими ж цілями можна використовувати м’яту.

Подібні рецепти:


 

А ваш комментар?

Фітнес салат з «Геркулесом»Віденський салат з огірків
Усі фото власні. З питань використання обов'язково пишіть на info аt salaty.com.ua. Цінуйте сімейний труд. Дякуємо:)

90 / 0.700 / 18.8mb

Наші кулинари

admin

книга рецептів (154)
Був на сайті 14.04.14
У команді з 03.11.11

Anna

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 09.04.12

ivan-nester

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 04.02.12
Рецепти | Про авторів | Додати | Контакти |  Ескіз
Кулинарные темы