У сімї
За країною
Фітнес салат з селерою
рецепт від admin 0 2436 |
|
Наближається літо, а це значить в самий раз замінити чашку звичного ранкової кави на цей легкий фітнес салат з селерою. Готується він всього 15 хвилин, і в ньому всього 75 ккал. Швидко, смачно і корисно, саме те що потрібно. Загалом, дівчата – це наш салатик!
Щоб приготувати цей фітнес салат із селерою, візьміть (на 2 порції):
Рецепт приготування фітнес салату з селерою:
Подібні рецепти:Салат з огірків і курки Дивовижний салатик від Юлії Висоцької. Цей салат з... Кукурудзяний салат з квасолею Пропоную вам спробувати цей кукурудзяний салат з к... Салат з тунцем и авокадо Давненько не готувала салатик з рибними консервами... |
А ваш комментар? |
Салат з черемшою та огірком | Салат з соусом з черемші |
Виберіть декілька продуктів
квасоля
груша
сир бринза
печориці
картопля
огірок солений
оселедець
сухарики
мигдальний горіх
цедра апельсина
зернята
петрушка
вершки
овсяные хлопья
салат
кунжутна олія
сок лимону
капуста
лаваш
тунець
виноград
лимонний сік
тарталетки
синяя капуста
яблука
хрін
цедра лимону
яблочный уксус
сир плавлений
винний оцет
грецький горіх
горошок
кокос
Моцарелла
буряк
сок апельсину
сахар
мята
руккола
фасоль спаржева
куряча печінка
сметана
грейпфрут
перець чілі
часник
мед
укроп
молоко
помідор
сир
редис
апельсин
клубника
фініки
огурец маринованный
савойська капуста
помідори
крекери
оливки
курячі сердечка
капуста пекінська
болгарський перець
изюм
тмин
салат айсберг
гранат
огірки
гарбуз
кінза
базилік
лимон
уксус бальзамический
карри
ветчина
цибуля
черемша
яйце
сыр пармезан
яйця
майонез
орегано
рибні консерви
йогурт
кукурудза
корнишоны
кабачок
кунжут
авокадо
кольорова капуста
коріандр
кефір
куркума
фенхель
сардины
розмарин
лук порей
яблуко
соєвий соус
сир з пліснявою
чернослив
курка
творог
яеснок
гірчиця
мускатний горіх
желатин
ананас
кориця
макарони
сельдерей
сыр Бри
олива
яловичий язик
ківі
груші
орехи
рис
черри
соняшникова олія
оцет
огірок
крабові палички
морква
сир Фєта
ковбаса варена
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.