У сімї
За країною
Салат з кабачків
рецепт від admin
0
5910 |


|
У сезон молодих кабачків саме час приготувати з них незабутній салатик. Його особливість у тому, що кабачок в ньому використовується печена – саме такий, він просто чудово поєднується за смаком з помідорами та зеленню! Ось чому цей салат з кабачків виходить і поживним і смачним. Думаю, він сподобається і дорослим і дітям.
Щоб приготувати цей салат з кабачків , візьміть:
Подібні рецепти:Салатик «Чоловічий» Вирішили назвати цей салатик Чоловічий через його ... Салат з соусом з черемші Триває сезон черемші, і я знайшла один дуже оригін... Салатик "Пасхальний бутерброд" Вся ваша сім'я може бути задіяна в приготуванні ць... |
А ваш комментар? |
![]() | Салат з кабачків и огурків з м’ятною заправкою ![]() |
Виберіть декілька продуктів
рибні консерви
огірок
кориця
руккола
крекери
вершки
оселедець
сыр пармезан
кокос
цибуля
морква
черемша
оцет
авокадо
корнишоны
курячі сердечка
гірчиця
клубника
петрушка
яблука
груші
редис
фенхель
хрін
тмин
фасоль спаржева
майонез
фініки
тарталетки
буряк
крабові палички
ветчина
ківі
яловичий язик
помідор
винний оцет
овсяные хлопья
базилік
сир
тунець
сухарики
грецький горіх
сыр Бри
мед
огурец маринованный
цедра апельсина
сардины
савойська капуста
мята
кунжутна олія
молоко
гарбуз
картопля
кефір
сир з пліснявою
сельдерей
салат
мигдальний горіх
уксус бальзамический
карри
огірки
мускатний горіх
сир бринза
яблочный уксус
капуста пекінська
изюм
кінза
йогурт
желатин
орехи
сметана
лаваш
соєвий соус
сок лимону
гранат
синяя капуста
цедра лимону
лимон
яблуко
куряча печінка
коріандр
горошок
болгарський перець
яйце
кунжут
часник
виноград
курка
капуста
черри
кукурудза
творог
салат айсберг
груша
сир плавлений
огірок солений
кабачок
рис
ананас
ковбаса варена
олива
оливки
лук порей
сок апельсину
апельсин
зернята
укроп
лимонний сік
куркума
яйця
макарони
перець чілі
Моцарелла
сахар
помідори
соняшникова олія
орегано
сир Фєта
чернослив
грейпфрут
яеснок
розмарин
печориці
квасоля
кольорова капуста

Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.
