У сімї
За країною
Салат «Мімоза» з рибними консервами
рецепт від admin 0 10095 |
|
Салат Мімоза для багатьох з нас, слов’ян, став воістину класичним, як і знаменитийсалатик “Олів’є”. Особисто мені, він дуже подобається, напевно тому, що нагадує мені моє дитинство. Хто любить салат з рибними консервами (або якщо ви ще такого не пробували) – спробуйте!
Для приготування цього швидкого салату візьміть:
Рецепт приготування:
шари:
Подібні рецепти:Салат з помідорів «Помідорна троянда» Цей справжній літній салат з помідорів не тільки п... Салат печена морква з апельсиновим соусом З'явилася молода морквина, і я подумала, щоб таке ... Салатик "Пасхальний бутерброд" Вся ваша сім'я може бути задіяна в приготуванні ць... |
А ваш комментар? |
Гумор про крабові палички | Салат з печерицями і квасолею |
Виберіть декілька продуктів
чернослив
сок лимону
лимон
сир
виноград
цибуля
карри
картопля
сок апельсину
мед
вершки
горошок
огірок
груші
оселедець
соєвий соус
ветчина
редис
курячі сердечка
крекери
кабачок
куркума
орегано
салат
сир плавлений
соняшникова олія
черри
авокадо
коріандр
розмарин
сухарики
творог
сельдерей
укроп
кунжут
савойська капуста
лаваш
мускатний горіх
лимонний сік
мигдальний горіх
тунець
гранат
салат айсберг
сметана
молоко
синяя капуста
мята
морква
цедра апельсина
кунжутна олія
кінза
яловичий язик
помідор
часник
гарбуз
йогурт
рибні консерви
капуста пекінська
помідори
яйце
хрін
майонез
петрушка
буряк
кокос
сыр Бри
уксус бальзамический
лук порей
сир з пліснявою
овсяные хлопья
фасоль спаржева
кефір
яеснок
корнишоны
ковбаса варена
сир бринза
сахар
Моцарелла
рис
капуста
кукурудза
апельсин
яблочный уксус
крабові палички
яблука
желатин
печориці
фенхель
гірчиця
винний оцет
оливки
зернята
кориця
руккола
яйця
клубника
квасоля
сардины
огурец маринованный
сыр пармезан
тмин
огірки
болгарський перець
цедра лимону
курка
базилік
фініки
ананас
яблуко
перець чілі
куряча печінка
огірок солений
макарони
олива
сир Фєта
ківі
орехи
оцет
изюм
груша
тарталетки
кольорова капуста
грецький горіх
черемша
грейпфрут
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.