У сімї
За країною
Салат з черемшею і горошком
|
Чим мені подобається весна так це тим, що з кожним днем з’являється все більше різної Щоб приготувати цей салат з черемшею і горошком , візьміть:
Рецепт приготування салату з черемшею і горошком:
Ще пару слів про черемшинуСмак і запах цієї зеленої трави зазвичай порівнюють з комбінацією цибулі з часником, і при цьому запах часнику досить міцний. Міцний настільки, що навіть любителі черемші попереджають їсти цю зелень з обережністю. Якщо на вашому обідньому столі присутній черемша або салат з черемшею , не дивуйтеся, якщо люди будуть триматися кілька на відстані від вас і після того, як пройде кілька годин!
Але вистачить застережень, адже черемша додасть чудовий і унікально гострий смак не тільки салатиків з черемшею, але й доповнить собою супи, страви з яєць, запіканки, страви з рису і картоплі. Використання цієї зелені самостійно або в приготуванні будь-якого рецепту не заважає при цьому використовувати зелений лук або цибулю-порей. Багатьом любителям черемші подобається, коли її додають в яєчню або картоплю. Черемшу головне добре вимити, вона виростає в лісі, тому часто її продають із землею. Чиститься вона досить легко, для цього просто потрібно відрізати коріння і зішкребти зайву бруд на цибулинах. Черемша не може зберігатися тривалий час, але якщо ви її дуже любите, можете порізати її і заморозити для того щоб приготувати салат з черемшею і тоді, коли сезон вже пройшов. Щоб зберегти черемшу наріжте її зелене листя і підсушіть їх протягом декількох годин, а потім помістіть їх в герметичний контейнер і заморозьте в морозильній камері для майбутнього використання як приправи. Подібні рецепти:Салат з кокосом від Джеймі Олівера Мене дуже вразив цей салатик. Рідко можна знайти с... Овочі зі сметанним соусом У нашій сім'ї ми любимо їсти овочі разом з смачним... Салат в кошиках з млинців Ми любимо сім'єю влаштовувати всілякі сімейні свят... |
А ваш комментар? |
Огірковий салат зі сметано-авокадовим соусом | Салат з печеним м’ясом в авокадо |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.