У сімї
За країною
Салат новорічний закусочний «Ялинка»


|
Цей новорічний салат - не тільки красив оприкрасить ваш новорічний стіл, але він також дуже корисний, оскільки містить в собі авокадо й сир. І ще одна особливість - прикраса цього салату ви можете розділити з вашими дітками (або навіть онуками:) – доручіть їм навішувати іграшки. Моїм діткамце дуже сподобалося! Для приготування цього святкового дивапотрібно:
Прикраса:
Авокадо має бути м’яким. Якщо ви купили його твердим - дайте йому постояти кілька днів. Очистіть його від шкірки, розріжте. Вийняти кісточку, а м’якоть нарізати, покласти в чашу блендера. Туди ж покласти сир, цедру лимона, порізаний кріп.
Збити до однорідної маси. З цієї суміші виліпити пірамідку для ялинки. На тарілку натерти білки варених яєць, щоб надати вигляду снігу (для цієї мети можна також використовувати відварений рис). Викласти “на сніг” пірамідку і приступати до прикраси її гілочками кропу. Прикрашати потрібно знизу вгору. Після прикраси кропом, з сирої морквини зробити зірочку і іграшки. Цю частину можна доручити діткам:) Цей салатик підійде для фуршету – кожен бере хлібець (або крекер) і маже його закусочним салатом, а кріп можна зверху покласти. Порада: При виборі авокадо, зупиніться на трохи м’якому плоді. Якщо ви взяли твердий фрукт, покладіть в холодильник, він дозріє в холоді, але не більше 3-4 днів. Авокадо не підлягає заморожуванню. Шкірка плоду повинна бути чистою, непошкодженою, без темних плям. При натисканні пальцем плід повинен піддаватися легкому натисканню. У процесі приготування страв з авокадо, не забудьте побризкати м’якоть соком лимона, інакше вона швидко змінить свій колір
Подібні рецепти:Салат желе з язиком Хочете здивувати своїх гостей? -приготуйте салат-ж... Картопляний салат з хріном Картопляні салати популярні в США. Їдять його, як ... Салатик з спаржевої квасолею і яйцями У мене в морозилці залишилося небагато спаржевої к... |
А ваш комментар? |
![]() | Салат картопляний по-селянськи ![]() |
Виберіть декілька продуктів

Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.
