Главная » детский » мясной » праздник » Салат з печеним м’ясом в авокадо

Салат з печеним м’ясом в авокадо

рецепт від admin 0 Просмотров728 |

Коли мої дітки побачили це салатик – вони були в повному захваті! Спочатку вони трохи погралися цим корабликом, а потім з’їли його з великим апетитом). Він виходить не тільки смачний, але і креативний. Цей салат з печеним м’ясом в авокадо підійде для дитячого меню на будь дитяче свято, а ще він дуже корисний, так як в авокадо міститься багато вітамінів. Мяско в цьому рецепті я не варила, а запікала, це надає йому ще більшої корисності)). Рецептик запікання м’яса теж додається.

Салат з печеним м'ясом в авокадо

 

Щоб приготувати цей салат з печеним м’ясом в авокадо , візьміть (для 2х порцій):

  • куряче філе – 50 гр.
  • авокадо – 1 шт.
  • сік лимона – 2 ч.л.
  • невелике кисло-солодке яблуко
  • твердий сир – 40 гр.
  • сметана (2-3 ст.л.)
  • сіль за смаком
  • листя салату
  • шпажки для декору

 

Салат з печеним м'ясом в авокадо продукти

 

Рецепт приготування салату з печеним м’ясом в авокадо :

  1. Печене куряче філе (як його спекти – дивіться нижче) нарізаємо кубиками.
  2. Яблуко очищаємо , нарізаємо кубиками і змішуємо з однією чайною ложкою лимонного соку , щоб не потемніли.
  3. Сир нарізаємо теж кубиками.
  4. Авокадо беремо стиглий , розрізаємо навпіл уздовж , виймаємо кісточку. Беремо чайну ложку і акуратно виймаємо м’якоть авокадо. Нарізаємо його і скроплюємо лимонним соком. А з шкірки авокадо повинні вийти човники які ми будемо заповнювати салатом.
  5. Всі інгредієнти змішуємо , заправляємо сметаною , сіллю за смаком.
  6. Беремо наші ” човники ” і заповнюємо їх готовим салатом кладемо його на листочок салату , зверху вставляємо шпажку з ще одним невеликим листком салату , щоб вийшов вітрило.
  7. Приємного апетиту вам , і вашим малюкам !

 

Як спекти м’ясо у фользі

Це печене м’ясо можна додати не тільки в салатик, а й просто на бутерброд або до гарніру. Мяско виходить смачним і соковитим.

  1. Беремо куряче філе. Додаємо в нього спеції для м’яса і трошки оливкової олії. Додаємо щіпку солі. Добре перемішуємо і даємо постояти близько півгодини.печеное мясо для салата
  2. Робимо з фольги кишеньку, туди перекладаємо наше мяско. Закриваємо кишеньку. Кладемо його на деко і робимо зверху три надрізи.печеное мясо для салата
  3. Ставимо його в розігріту духовку хвилин на 30-40 і даємо йому охолонути прямо в духовці Не розкриваючи фольгу.печеное мясо для салата
  4. М’ясо готове.

Подібні рецепти:


 

А ваш комментар?

Салат з черемшею і горошкомСалатик “Пасхальний бутерброд”
Усі фото власні. З питань використання обов'язково пишіть на info аt salaty.com.ua. Цінуйте сімейний труд. Дякуємо:)

89 / 1.852 / 31.91mb

Наші кулинари

admin

книга рецептів (154)
Був на сайті 14.04.14
У команді з 03.11.11

Anna

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 09.04.12

ivan-nester

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 04.02.12
Рецепти | Про авторів | Додати | Контакти |  Ескіз
Кулинарные темы