Главная » без м'яса » зимний » Салатик з спаржевої квасолею і яйцями

Салатик з спаржевої квасолею і яйцями

рецепт від admin 1 Просмотров3434 |

У мене в морозилці залишилося небагато спаржевої квасолі з нашої грядки, і я вирішила для сім’ї приготувати цей салатик з спаржевої квасолею і яйцями. Думаю він сподобається любителям спаржевої квасолі. На смак він виходить дуже ніжний, з смачним сметанним соусом. Приготую цей салат ще не один раз, і вам раджу)

салатик со спаржевой фасолью и яйцами

Щоб приготувати цей салатик з спаржевої квасолею і яйцями , візьміть:

  • спаржева квасоля – 300 гр.
  • яйця – 4 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. ложка
  • сметана – 9 ст. ложок
  • майонез – 3 ст. л.
  • часник 2-3 зубчики

 

салатик со спаржевой фасолью продукты

Рецепт приготування салату з спаржевої квасолею і яйцями:

  1. Квасолю відварити, не розморожуючи. Хвилин 5-10 або так як вказано на упаковці (якщо у вас з магазину).
  2. Розрізаємо квасоля на скибочки по 4 см. завдовжки.
  3. Розігріваємо сковорідку з 1 ст. ложкою масла й обсмажуємо нашу квасоля хвилин п’ять.салатик со спаржевой фасолью поджариваем
  4. Яйця відварити, остудити, очистити і нарізати півкільцями.
  5. Беремо посуд, змішуємо яйця з квасолею. Трохи жовтка залишаємо для прикраси.
  6. Робимо соус, змішуючи сметану з майонезом. Додаємо через чеснокодавку, солимо, перчимо. Цим соусом заправляємо наш салатик і посипаємо крихтою яєчного жовтка.
  7. Приємного апетиту!

 

Подібні рецепти:


Один коментар до Салатик з спаржевої квасолею і яйцями

  1. Комментар від Сергей, 26.03.13 у 10:31

    Клевый салат на самом деле!

    [Відповисти]

 

А ваш комментар?

Салат легкий «Натхнення»Салат з грейпфрутом і огірком
Усі фото власні. З питань використання обов'язково пишіть на info аt salaty.com.ua. Цінуйте сімейний труд. Дякуємо:)

90 / 1.347 / 31.89mb

Наші кулинари

admin

книга рецептів (154)
Був на сайті 14.04.14
У команді з 03.11.11

Anna

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 09.04.12

ivan-nester

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 04.02.12
Рецепти | Про авторів | Додати | Контакти |  Ескіз
Кулинарные темы