У сімї
За країною
Сендвіч салат з куркою і редискою
рецепт від admin 0 3303 |
|
Збираючись в наступний раз на прогулянку, замість звичайного бутерброда захопіть з собою живильний сендвіч салат з куркою і редискою. Соковитості йому додає хрустка редиска, а ситності – відварна курочка. Такий сендвіч відмінно підкріпить в дорозі, особливо якщо дорога – далека.
Щоб приготувати цей сендвіч салат з куркою і редискою, візьміть:
Подібні рецепти:Рисовий салат з овочами У свій вільний час дуже люблю переглядати свої кул... Яєчний салат з авокадо Заінтригувало назву цього салату, так як люблю сал... Кукурудзяний салат з німецькими вафельками Продукти для приготування цього кукурудзяного сала... |
А ваш комментар? |
Салат печена морква з апельсиновим соусом | Салат Капрезе |
Виберіть декілька продуктів
часник
апельсин
помідори
винний оцет
кефір
сухарики
картопля
овсяные хлопья
майонез
мята
руккола
синяя капуста
капуста
вершки
оцет
огірок солений
сметана
гарбуз
сир Фєта
ананас
яеснок
сир
крабові палички
базилік
сахар
рибні консерви
редис
кокос
мигдальний горіх
салат
капуста пекінська
кінза
яблочный уксус
сыр пармезан
соєвий соус
огурец маринованный
яловичий язик
оливки
виноград
желатин
сыр Бри
молоко
куркума
квасоля
черри
Моцарелла
тунець
орегано
печориці
изюм
карри
орехи
лимон
груша
савойська капуста
яблуко
тмин
яблука
оселедець
хрін
фініки
помідор
коріандр
куряча печінка
кукурудза
болгарський перець
гірчиця
соняшникова олія
клубника
цибуля
фасоль спаржева
творог
корнишоны
крекери
кабачок
рис
лаваш
йогурт
грецький горіх
лук порей
мускатний горіх
цедра лимону
огірки
укроп
кольорова капуста
курка
ковбаса варена
фенхель
кориця
лимонний сік
сир бринза
сардины
мед
сок лимону
черемша
кунжут
сир плавлений
горошок
макарони
авокадо
кунжутна олія
розмарин
ківі
огірок
тарталетки
гранат
сельдерей
груші
олива
зернята
сир з пліснявою
курячі сердечка
грейпфрут
буряк
салат айсберг
чернослив
уксус бальзамический
сок апельсину
ветчина
яйце
яйця
петрушка
перець чілі
морква
цедра апельсина
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.