Главная » соуси » Соус Чемберлен

Соус Чемберлен

рецепт від admin 0 Просмотров528 |

З лимона або апельсина зняти дуже тонкий шар скоринки так. щоб не захоплюватибілої м’якоті. Вичавити з них сік і процідити. Скоринки поварити протягом 5 хвилин у воді і протерти крізь сито. Додати оцет, вино, желе, гірчицю, перець, сіль і сік.

Подібні рецепти:


 

А ваш комментар?

Чабрец садовыйПомідорний салат з соусом гуакамоле
Усі фото власні. З питань використання обов'язково пишіть на info аt salaty.com.ua. Цінуйте сімейний труд. Дякуємо:)

92 / 1.065 / 31.87mb

Наші кулинари

admin

книга рецептів (154)
Був на сайті 14.04.14
У команді з 03.11.11

Anna

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 09.04.12

ivan-nester

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 04.02.12
Рецепти | Про авторів | Додати | Контакти |  Ескіз
Кулинарные темы