У сімї
За країною
Салатик на День Валентина
рецепт від admin 0 5801 |
|
Приготуйте своїй коханій людині цей легкий салатик на День Валентина. Необов’язково купувати якісь “суперінгредіенти”, можна з звичайного зробити щось особливе, проявивши трохи фантазії. В даному випадку це овочі видавлені за допомогою формочки для печива у вигляді сердечок!
Щоб приготувати цей салатик на день Валентина , візьміть :
Рецепт приготування салату на День Валентина:
Подібні рецепти:Французький салат Цей салат з кислинкою сподобається і тим із нас, х... Тайський салат з грейпфрутом Для любителів цікавого і оригінального смаку - цей... Макаронний салат з овочами Люблю різні макаронні салати. Пропоную вам рецепти... |
А ваш комментар? |
Салат Різдвяний вінок | Салат в кошиках з млинців |
Виберіть декілька продуктів
курячі сердечка
Моцарелла
огурец маринованный
хрін
сир
базилік
сахар
вершки
ветчина
виноград
сок апельсину
салат айсберг
йогурт
яблука
синяя капуста
горошок
соняшникова олія
грейпфрут
соєвий соус
огірок солений
мед
клубника
груші
цедра апельсина
крабові палички
крекери
гранат
яйця
сир Фєта
карри
тунець
болгарський перець
винний оцет
укроп
цедра лимону
мигдальний горіх
сметана
сир з пліснявою
апельсин
уксус бальзамический
кунжутна олія
майонез
яловичий язик
сухарики
кокос
тмин
творог
черри
рибні консерви
фенхель
кабачок
куряча печінка
салат
макарони
мускатний горіх
кунжут
авокадо
курка
сок лимону
буряк
олива
яеснок
кінза
сыр пармезан
огірки
лимон
кориця
розмарин
лук порей
редис
часник
мята
савойська капуста
коріандр
яйце
цибуля
желатин
сир плавлений
капуста пекінська
фасоль спаржева
кефір
ковбаса варена
чернослив
лаваш
картопля
молоко
морква
помідори
печориці
грецький горіх
капуста
огірок
оцет
ананас
черемша
корнишоны
зернята
оливки
сельдерей
гарбуз
квасоля
сыр Бри
рис
яблуко
груша
петрушка
овсяные хлопья
руккола
помідор
сардины
изюм
куркума
орегано
тарталетки
гірчиця
кукурудза
орехи
кольорова капуста
оселедець
фініки
лимонний сік
яблочный уксус
перець чілі
сир бринза
ківі
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.