У сімї
За країною
Салатик на День Валентина
рецепт від admin 0 5893 |
|
Приготуйте своїй коханій людині цей легкий салатик на День Валентина. Необов’язково купувати якісь “суперінгредіенти”, можна з звичайного зробити щось особливе, проявивши трохи фантазії. В даному випадку це овочі видавлені за допомогою формочки для печива у вигляді сердечок!
Щоб приготувати цей салатик на день Валентина , візьміть :
Рецепт приготування салату на День Валентина:
Подібні рецепти:Салат з соусом з черемші Триває сезон черемші, і я знайшла один дуже оригін... Фітнес салат з овочами Якось вранці ми з моєю улюбленою донечкою готували... Віденський салат з огірків Ловіть момент, поки триває сезон огірків! Пропоную... |
А ваш комментар? |
Салат Різдвяний вінок | Салат в кошиках з млинців |
Виберіть декілька продуктів
куркума
сок апельсину
яйце
сельдерей
творог
сир з пліснявою
базилік
ківі
фініки
олива
сир бринза
рибні консерви
овсяные хлопья
цибуля
капуста пекінська
тарталетки
курячі сердечка
горошок
квасоля
сир плавлений
укроп
картопля
сардины
желатин
розмарин
лимонний сік
кабачок
оцет
молоко
авокадо
орегано
петрушка
кінза
корнишоны
груші
винний оцет
Моцарелла
савойська капуста
изюм
яблуко
орехи
гарбуз
цедра апельсина
мигдальний горіх
лаваш
черемша
перець чілі
вершки
куряча печінка
макарони
хрін
сыр Бри
грецький горіх
капуста
груша
яйця
ковбаса варена
кефір
ветчина
сок лимону
гірчиця
зернята
кокос
крабові палички
йогурт
яблочный уксус
чернослив
черри
мята
часник
огурец маринованный
мед
кунжутна олія
гранат
тунець
лук порей
соєвий соус
апельсин
сир Фєта
огірки
помідори
сыр пармезан
салат
огірок солений
руккола
болгарський перець
фенхель
крекери
яеснок
ананас
соняшникова олія
кукурудза
сметана
рис
печориці
морква
кориця
тмин
оселедець
карри
редис
кунжут
фасоль спаржева
синяя капуста
сахар
буряк
курка
помідор
коріандр
мускатний горіх
лимон
огірок
сир
цедра лимону
клубника
виноград
сухарики
яблука
грейпфрут
майонез
уксус бальзамический
кольорова капуста
яловичий язик
оливки
салат айсберг
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.