У сімї
За країною
Салатик на День Валентина
рецепт від admin
0
5946 |


|
Приготуйте своїй коханій людині цей легкий салатик на День Валентина. Необов’язково купувати якісь “суперінгредіенти”, можна з звичайного зробити щось особливе, проявивши трохи фантазії. В даному випадку це овочі видавлені за допомогою формочки для печива у вигляді сердечок!
Щоб приготувати цей салатик на день Валентина , візьміть :
Рецепт приготування салату на День Валентина:
Подібні рецепти:Помідорний салат з соусом гуакамоле Родзинка цього салату з помідорів - соус "Гуа... Вінегрет з оселедцем Вінегрет відомий нам так само давно, як і олів'є) ... Салат з гарбуза по-корейськи Осінь, пора гарбуза. Майже закінчилися літні овочі... |
А ваш комментар? |
![]() | Салат в кошиках з млинців ![]() |
Виберіть декілька продуктів
капуста пекінська
черри
сир
вершки
оселедець
перець чілі
курячі сердечка
морква
олива
винний оцет
крабові палички
сухарики
цибуля
тмин
изюм
кольорова капуста
редис
крекери
виноград
болгарський перець
огірок солений
сыр пармезан
яеснок
орехи
сельдерей
цедра апельсина
макарони
кукурудза
Моцарелла
яблука
кокос
клубника
сир Фєта
цедра лимону
авокадо
апельсин
яловичий язик
салат
сардины
яблуко
укроп
салат айсберг
сметана
мускатний горіх
синяя капуста
тарталетки
корнишоны
гарбуз
молоко
сир плавлений
оцет
сир з пліснявою
орегано
хрін
зернята
курка
фенхель
чернослив
ветчина
гранат
гірчиця
кабачок
йогурт
руккола
горошок
фасоль спаржева
кориця
сок лимону
грейпфрут
мигдальний горіх
огірки
помідори
тунець
яйце
базилік
ковбаса варена
грецький горіх
груша
рибні консерви
капуста
уксус бальзамический
лимон
куркума
сыр Бри
огірок
коріандр
картопля
кефір
кунжут
кінза
мед
лаваш
савойська капуста
груші
квасоля
черемша
ківі
яблочный уксус
лимонний сік
буряк
мята
сахар
соєвий соус
творог
куряча печінка
желатин
сир бринза
фініки
печориці
помідор
оливки
розмарин
рис
лук порей
соняшникова олія
овсяные хлопья
огурец маринованный
ананас
яйця
петрушка
сок апельсину
часник
кунжутна олія
майонез
карри

Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.
