У сімї
За країною
Макаронний салат з тунцем
|
Вермішель сама по собі може приїдатися, ось чому я люблю вермішелевий салати, як, наприклад, цей салат з тунцем. Вони привносять різноманітність у ваш повсякденний раціон. Я думаю це не останній вермішелевий салатик яким я вас порадую. Для приготовления этого салатика нужно:
Макарони відварити в злегка підсоленій воді. Потім промити їх в кип’яченій теплій воді і дати воді стекти. Додати 1ст. л. розпеченої на сковороді соняшникової олії. Яйця відварити й остудити. Спаржеву квасоля викласти в киплячу воду і варити п’ять хвилин. Відкрити банку тунця і злити сік. Рибу розім’яти виделкою і додати в макарони. Нарізати помідори і яйця великими шматочками (якщо ви використовуєте помідори черрі – потрібно розрізати їх навпіл). Це все разом зі спаржевої квасолею додати до вермішелі. Все викласти в салатник, додати оливки, перемішати зі спеціями і заправити олією. Порада: Як вірити макарони? Перше правило: води повинно бути достатньо. На 100 грам макаронів візьміть не менше одного літра води, краще навіть більше. Якщо води буде недостатньо – вони посліпаются. Є ще одне правило: спочатку сіль, потім макарони. Воду потрібно солити обов’язково до опускання макаронів, і в жодному разі не в процесі того, як вони варяться! Пропорція для солі така: 10-15 грам на кожен літр води.
Подібні рецепти:Осінній яблучний салатик В одному журналі знайшла салатик і вирішила пригот... Салатик «Несподіваний гість» Цей салатик вийшов абсолютно стихійно. До нас приї... Овочі зі сметанним соусом У нашій сім'ї ми любимо їсти овочі разом з смачним... |
А ваш комментар? |
Буряковий салат тістечко | Квашена капуста по-корейськи “Кимчхи” |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.