Главная » заготовки » зимовий » Країни » корея » Квашена капуста по-корейськи “Кимчхи”

Квашена капуста по-корейськи “Кимчхи”

рецепт від admin 0 Просмотров5044 |

Осінь – це пора, коли всі господині квасять капусту і діляться своїми різноманітними рецептами. Вирішила поділитися з вами одним незвичайним рецептом, який знайшла в кулінарній книзі і спробувала. За цим рецептом квашена капуста готується дуже швидко і виходить тверденькой і смачною.

Квашена капуста по-корейськи "Кимчхи"

Кимчхи – це популярний, можна навіть сказати національний рецепт корейської кухні. Для приготування:

  • капуста білокачанна – 3кг.
  • морква (крупна) – 1-2шт.
  • часник – 1 головка

 

Маринад:

  • вода 1л.
  • кам’яна сіль – 2-3 ст.л.
  • цукор – 1 склянка
  • оцет – 1 склянка
  • соняшникова олія – 1 склянка
  • спеції за смаком (лавровий лист, духм’яний перець)

 

Капусту нашаткувати або можна нарізати кубиками. Скласти у велику каструлю. Моркву натерти на крупній терці. Часник почистити і порізати кожен зубчик на 2-3 частини і додати до капусти.

Приготування маринаду. В іншу каструлю налити воду і довести до кипіння. Додати сіль, цукор, оцет, спеції і олію, і знову довести до кипіння, але так щоб не кипіло (оцет при цьому втрачає свої властивості). Цим киплячим маринадом залити капусту у велику каструлю з інгредієнтами. Зверху покласти гніт (кришку з важким вантажем). Капуста буде готова до столу через 10 – 12 годин.

Цей салатик можна перекласти в баночки і зберігати в холодильнику довгий час.

 

Подібні рецепти:


 

А ваш комментар?

Макаронний салат з тунцемАмериканський салат «Сирна куля»
Усі фото власні. З питань використання обов'язково пишіть на info аt salaty.com.ua. Цінуйте сімейний труд. Дякуємо:)

89 / 0.377 / 18.79mb

Наші кулинари

admin

книга рецептів (154)
Був на сайті 14.04.14
У команді з 03.11.11

Anna

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 09.04.12

ivan-nester

книга рецептів (0)
Був на сайті
У команді з 04.02.12
Рецепти | Про авторів | Додати | Контакти |  Ескіз
Кулинарные темы