У сімї
За країною
Квашена капуста по-корейськи “Кимчхи”
|
Осінь – це пора, коли всі господині квасять капусту і діляться своїми різноманітними рецептами. Вирішила поділитися з вами одним незвичайним рецептом, який знайшла в кулінарній книзі і спробувала. За цим рецептом квашена капуста готується дуже швидко і виходить тверденькой і смачною. Кимчхи – це популярний, можна навіть сказати національний рецепт корейської кухні. Для приготування:
Маринад:
Капусту нашаткувати або можна нарізати кубиками. Скласти у велику каструлю. Моркву натерти на крупній терці. Часник почистити і порізати кожен зубчик на 2-3 частини і додати до капусти. Приготування маринаду. В іншу каструлю налити воду і довести до кипіння. Додати сіль, цукор, оцет, спеції і олію, і знову довести до кипіння, але так щоб не кипіло (оцет при цьому втрачає свої властивості). Цим киплячим маринадом залити капусту у велику каструлю з інгредієнтами. Зверху покласти гніт (кришку з важким вантажем). Капуста буде готова до столу через 10 – 12 годин. Цей салатик можна перекласти в баночки і зберігати в холодильнику довгий час.
Подібні рецепти:Салат «Соковиті сердечка» з квасолею і помідорами Смак цього салату з курячими сердечками неодмінно ... Буряковий салат з авокадо Хочу поділитися з вами рецептом із серії вітамінни... Салат з кольоровою капустою і морквою Як то раз мене пригощали одним салатиком який мені... |
А ваш комментар? |
Макаронний салат з тунцем | Американський салат «Сирна куля» |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.