У сімї
За країною
Морква по-корейськи – швидко
|
Наближаються свята, і, думаю, ніхто з ваших гостей не відмовиться спробувати гостренької моркви по корейськи. Пропоную вам два рецепти цього простого, але дуже корисного салату.
Для приготування цього морквяного салату візьміть:
У каструльку натерти вимиту і почищену моркву на спеціальній терці довгою соломкою. В іншій каструльці довести до кипіння соняшникову олію і залити нею моркву. Вичавити туди часник. Додати цукор, сіль, перець і спеції. Дати салату постояти кілька годин. Таким же чином можна робити салат з буряком, редькою чи капустою. Класичний рецепт Для приготування моркви класичним способом візьміть:
Сиру моркву помити, почистити і натерти на спеціальній тертці (тоненькою соломкою). Змішати з оцтом, олією і цукром, і потім додати чорний мелений перець і вичавлений через прес часник. Знову перемішати. Дати салату постояти і промаринуватися кілька годин.
Подібні рецепти:Американський вермішелевий салат У нас є знайома американка, вона каже що цей салат... Святковий салат «Квітка нареченої» Ніколи не думала, що з таких звичайних продуктів м... Салат з курки та оливками Пропоную приготувати ніжний на смак салат з курки ... |
Один коментар до Морква по-корейськи – швидко |
А ваш комментар? |
Різдвяний салат з куркою і корицею | Салат з ананасами і куркою «Святковий» |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.
Дякую. Знайшов те, що шукав.
[Відповисти]