У сімї
За країною
Салат капуста по корейськи «Огонек»
|
Чому я назвала цю капусту по корейськи “Огонек”? Тому що вона виходить дуже гостра, так як і прийнято в корейській кухні. Всім любителям гострих відчуттів – рекомендую!:) Для приготування цього гостренького салату візьміть:
Маринад:
Капусту нарізати великими скибочками. Моркву натерти на крупній тертці. Часник почистити і порізати тоненькими кружальцями. Налити в каструлю 1,5 літра води, додати в маринад всі спеції, описані вище, соєвий соус та соняшникову олію. Помішуючи, довести до кипіння (не кип’ятити!). Викласти в каструлю або скляну банку капусту, часник і моркву шарами. Акуратно залити гарячим маринадом. Закрити. Дати охолонути і, потім поставити на ніч у холодильник.
Подібні рецепти:Салат з лимонною куркою і виноградом На одному американському сайті знайшла цей салат з... Салат з крабовими паличками та ананасом Хочу запропонувати вам соковитий салат з крабовими... Салат з молодої картоплі У сезон молодої картоплі так і хочеться приготуват... |
А ваш комментар? |
Салат з омлетом «Доброго ранку!» | Салат з бананами «Чунга чанга» |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.