У сімї
За країною
Салат новорічний «Капустяні пелюстки»
|
Чим мені сподобався цей новорічний салат так це тим, що капуста в ньому попередньо маринується в гострому гірчичному соусі, – в результаті виходить прекрасний і хрусткий і в міру гостренький салатик! І на додачу – рожевий колір його капустяних пелюсток неодмінно прикрасить собою ваш новорічний стіл. Для приготування цього салату візьміть:
Заправка для капусти:
Капусту нашаткувати або нарізати квадратиками. Зробити маринад: закип’ятити в каструльці дві склянки води, додати оцет, гірчицю, сіль, перець і цукор. Цим гарячим маринадом залити капусту. Додати рослинне олію. Дати промаринуватися 4 години. Буряк відварити, почистити, нарізати смужками. Філе оселедця порізати шматочками. Цибулю нашаткувати. У салатниці змішати: оселедець, буряк, капусту (попередньо злити рідину) і зелену цибулю. Заправити олією. P.S. Саму мариновану в гірчичному соусі капусту можна подавати як самостійний салат. До речі, якщо капуста маринується в холодильнику кілька днів – вона стає ще смачніше!
Подібні рецепти:Пікантна морква з різними заправками Цей салатик я роблю на кожен новий рік, і він до ц... Червоний салат з помідорів з цибулею Цей салат з помідорів з цибулею має самий справжні... Сендвіч салат з куркою і селерою Пропоную вам ну дуже смачний салат з куркою і селе... |
А ваш комментар? |
Салат з ананасами і куркою «Святковий» | Салат «Жіноче щастя» з сиром і гранатом |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.