У сімї
За країною
Салат новорічний «Капустяні пелюстки»
|
Чим мені сподобався цей новорічний салат так це тим, що капуста в ньому попередньо маринується в гострому гірчичному соусі, – в результаті виходить прекрасний і хрусткий і в міру гостренький салатик! І на додачу – рожевий колір його капустяних пелюсток неодмінно прикрасить собою ваш новорічний стіл. Для приготування цього салату візьміть:
Заправка для капусти:
Капусту нашаткувати або нарізати квадратиками. Зробити маринад: закип’ятити в каструльці дві склянки води, додати оцет, гірчицю, сіль, перець і цукор. Цим гарячим маринадом залити капусту. Додати рослинне олію. Дати промаринуватися 4 години. Буряк відварити, почистити, нарізати смужками. Філе оселедця порізати шматочками. Цибулю нашаткувати. У салатниці змішати: оселедець, буряк, капусту (попередньо злити рідину) і зелену цибулю. Заправити олією. P.S. Саму мариновану в гірчичному соусі капусту можна подавати як самостійний салат. До речі, якщо капуста маринується в холодильнику кілька днів – вона стає ще смачніше!
Подібні рецепти:Салат «Шуба» з плавленим сирком Мені якось подруга порадила додати в салат "Ш... Салат з руколою і буряком Молодий буряк вариться дуже швидко і це нам тільки... Салат в тарталетках з редискою і сиром Переглядаючи свою колекцію кулінарних журналів зна... |
А ваш комментар? |
Салат з ананасами і куркою «Святковий» | Салат «Жіноче щастя» з сиром і гранатом |
Виберіть декілька продуктів
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.