У сімї
За країною
«Цимес» єврейський солодкий салат
рецепт від admin 0 3532 |
|
Оригінальний солодкий салат вишуканою єврейської кухні порадує вас і взимку і навесні, коли свіжих фруктів ще немає. Для приготування цього солодкого салату потрібно:
Морква ріжемо на шматочки кубиками. Кладемо в каструлю і засипаємо цукром. Додаємо масло і попередньо ошпарених родзинок і урюку. Потім додаємо за смаком сіль і мускатний горіх. Тушкувати 40-60 хвилин. Охолодити і подати до столу. Подібні рецепти:«Асорті» овочевий салат Цей овочевий салат - нарізані соломкою свіжі овочі... Творчий салат «Серцевий» з крабовими паличками Цей салат з крабовими паличками і кукурудзою допом... Вінегрет з оселедцем Вінегрет відомий нам так само давно, як і олів'є) ... |
А ваш комментар? |
Салат «Айсберг» | «Асорті» овочевий салат |
Виберіть декілька продуктів
кориця
печориці
кунжут
квасоля
макарони
крабові палички
сардины
сир плавлений
авокадо
лаваш
огірок
оселедець
лимонний сік
салат
груша
картопля
буряк
желатин
куряча печінка
оливки
петрушка
кунжутна олія
фасоль спаржева
мигдальний горіх
гранат
сир бринза
орегано
базилік
зернята
уксус бальзамический
цедра лимону
сельдерей
гарбуз
сир Фєта
изюм
курка
сметана
мускатний горіх
куркума
яблочный уксус
майонез
виноград
кокос
тарталетки
перець чілі
ананас
курячі сердечка
черемша
укроп
апельсин
кінза
йогурт
клубника
розмарин
вершки
яеснок
ветчина
болгарський перець
цедра апельсина
тмин
помідори
руккола
черри
сахар
сир з пліснявою
оцет
яйце
ківі
горошок
морква
олива
соняшникова олія
чернослив
огурец маринованный
корнишоны
яйця
груші
сок апельсину
орехи
тунець
часник
рибні консерви
мед
синяя капуста
капуста
лук порей
ковбаса варена
салат айсберг
лимон
мята
Моцарелла
рис
грейпфрут
грецький горіх
кукурудза
кабачок
огірки
цибуля
творог
овсяные хлопья
гірчиця
молоко
хрін
кольорова капуста
огірок солений
помідор
яловичий язик
сир
яблуко
винний оцет
сухарики
сыр пармезан
редис
фініки
крекери
савойська капуста
коріандр
фенхель
карри
сок лимону
сыр Бри
кефір
яблука
соєвий соус
капуста пекінська
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.