У сімї
За країною
«Цимес» єврейський солодкий салат
рецепт від admin 0 3548 |
|
Оригінальний солодкий салат вишуканою єврейської кухні порадує вас і взимку і навесні, коли свіжих фруктів ще немає. Для приготування цього солодкого салату потрібно:
Морква ріжемо на шматочки кубиками. Кладемо в каструлю і засипаємо цукром. Додаємо масло і попередньо ошпарених родзинок і урюку. Потім додаємо за смаком сіль і мускатний горіх. Тушкувати 40-60 хвилин. Охолодити і подати до столу. Подібні рецепти:Салат маслини з шинкою Цей смачний і швидкий у приготуванні салат з шинко... Салат з куркою каррі і яблуками Нові рецепти салатиків я шукаю не тільки в журнала... Вінегрет з оселедцем Вінегрет відомий нам так само давно, як і олів'є) ... |
А ваш комментар? |
Салат «Айсберг» | «Асорті» овочевий салат |
Виберіть декілька продуктів
мед
кінза
грейпфрут
корнишоны
оливки
кольорова капуста
сир Фєта
авокадо
яловичий язик
зернята
тарталетки
вершки
лаваш
чернослив
гранат
морква
коріандр
картопля
помідор
цедра лимону
молоко
соняшникова олія
черемша
сир бринза
тунець
фініки
кукурудза
яблуко
сок лимону
кокос
базилік
макарони
оселедець
сир з пліснявою
кефір
черри
ананас
курка
ветчина
кабачок
лимонний сік
оцет
крекери
клубника
розмарин
крабові палички
лимон
огурец маринованный
лук порей
гірчиця
огірок
печориці
груша
апельсин
кунжут
огірок солений
фасоль спаржева
мускатний горіх
мигдальний горіх
грецький горіх
рибні консерви
салат айсберг
майонез
цедра апельсина
олива
куряча печінка
карри
хрін
яблочный уксус
кориця
яйця
огірки
рис
сир плавлений
яеснок
петрушка
виноград
желатин
орехи
ковбаса варена
савойська капуста
буряк
фенхель
овсяные хлопья
курячі сердечка
мята
йогурт
сахар
сир
сельдерей
сардины
сок апельсину
помідори
болгарський перець
горошок
цибуля
перець чілі
капуста
яблука
сметана
тмин
укроп
соєвий соус
ківі
кунжутна олія
сыр Бри
Моцарелла
куркума
яйце
груші
редис
синяя капуста
салат
гарбуз
орегано
капуста пекінська
руккола
сухарики
уксус бальзамический
сыр пармезан
изюм
творог
винний оцет
часник
квасоля
Зареєструйтеся або увійдіть кнопкою нижче, щоб додавати свої рецепти та коментувати.